Hvem er IZEN Energisystemer?

IZEN Energisystemer har været aktiv i Danmark siden 2010. Som din danske partner kender vi markedet og behovet.

Vi lægger stor vægt på at være din foretrukne rådgiver og installatør af bæredygtige energisystemer overalt i Danmark. Baseret på dit energibehov, hjælper vi dig med at vælge det helt rigtige energi system til netop dit hus: solceller, solvarme og/eller en varmepumpe.

IZEN Energisystemer er en del af IZEN Group, som nu har arbejdet med vedvarende energiløsninger siden 1987. Med sine godt 100 medarbejdere på verdensplan ønsker vi at gøre vedvarende energi løsninger tilgængelig for alle. Vi vælger bevidst meget kvalitative produkter og udfører installation af meget høj teknisk kvalitet, til den laveste mulige pris.

Med tusindvis af vedvarende energi installationer i Holland, Belgien, England, Frankrig, Italien, Chile og i Danmark, er IZEN Group et unikt videncenter for bæredygtig energi.

Vores mål er at IZEN Energisystemer skal være den rette partner for dig som ønsker den bedste kvalitet til den bedste pris.

Vi ser frem til at kunne tilbyde dig vores grønne løsninger som både er gode for din økonomi, og ikke mindst for vores fælles miljø.

Mange grønne hilsner

Søren Kolding Dalsgaard

Direktør

(+45) 20 67 17 03

IZEN Energisystemer er også autoriseret el-installatør – nr. 1-23199